Trainingen

Denken, werken en veranderen met House of Skills

House of Skills biedt een programma van trainingen en werksessies aan voor organisaties en haar professionals. Het traject is ontwikkeld om organisaties te begeleiden in het ontwikkelen van een skills-visie en -aanpak, zodat wij samen het skills-gedachtegoed kunnen omarmen en uitrollen.

Interessant voor…

Organisaties die het skills gedachtegoed willen toepassen

Trainingen gericht op het toepassen van skills gedachtegoed in het dagelijkse werk, ten behoeve van jullie klanten, werkrelaties of interne workforce. Samen met onze ervaren trainers en verandermanagers gaan we op zoek naar de beste toepassing van het skills-denken in jullie organisatie en processen. Vragen die we samen gaan beantwoorden zullen zijn: Wat betekent skills-denken voor ons? Hoe kunnen we hiermee aan de slag? Welke tools kunnen ons hierbij helpen? De training kan zowel fysiek als online plaatsvinden. Dit wordt bepaald aan de hand van de actuele COVID-19 maatregelen en jullie voorkeur.
Lees meer

Het leer- en verandertraject

Voorbereiding
In dialoog met sleutelfiguren uit jullie organisatie en onze adviseurs wordt een nulmeting gedaan. Welk strategisch leer- en veranderdoel licht onder jullie vraag? Wat willen jullie bereiken? Wie moeten we daarbij betrekken? Dit gesprek vormt de fundering van jullie leer- en verandertraject. Het traject bestaat vervolgens uit een introductietraining en werksessies casuïstiek.

Introductietraining
Als klantmanager, loopbaancoach, recruiter of HR-professional is het skills gedachtegoed zowel interessant als waardevol. In onze basistraining zal een van onze expert-trainers de kerngroep meenemen in een interactieve training in het skills-ABC. Dit omvat alles wat je moet weten over skills, denk aan de achtergrond en ontwikkelingen van het skills-gedachtegoed, het theoretische concept achter het skills-denken en -werken, en een kennismaking met een aantal House of Skills-tools.

Aanmelden Leer-en verandertraject

Onderdeel van het leer- en verandertraject

Werksessies casuïstiek

In diverse sessies met de kerngroep gaan we actief aan de slag met het skills-gedachtegoed aan de hand van jullie actuele casuïstiek. Dit gebeurt in allerlei werkvormen, zoals bijvoorbeeld rollenspelen. Het doel is duidelijke handvatten geven om skills-denken en -werken toe te passen op basis van jullie leer- en veranderdoel.

Resultaat leer- en verandertraject

Na afloop van het programma zijn jullie klaar om aan de slag te gaan! Tezamen met een op maat gemaakt actieplan en advies over toepassing van skills-werken kunnen jullie de opgedane kennis gaan toepassen. Hebben jullie toch nog een vraag of hulp nodig in deze fase? Indien gewenst blijven onze adviseurs en trainers beschikbaar ook tijdens de implementatiefase van de resultaten van jullie traject!
Samen veranderen we de arbeidsmarkt.

Interesse in het leer- en verandertraject van House of Skills?

Neem contact op met: l.h.den.breems@hva.nl