De Paskamer

Ontdek jouw skills in De Paskamer

De Paskamer is een matchingstool ontwikkeld in samenwerking met TNO. Werkenden en werkzoekenden kunnen een eigen skills-profiel samenstellen en krijgen op basis daarvan suggesties voor beroepen die op hun skills aansluiten en openstaande functies die daarbij passen. Zij krijgen een breder perspectief op hun skills en mogelijkheden, zonder dat de opleiding bepalend is. Bezoek De Paskamer en maak een profiel aan om te beginnen!

Bezoek de paskamer

Werkenden en werkzoekenden

Werkenden en werkzoekenden kunnen in De Paskamer een eigen skills-profiel samenstellen en krijgen op basis daarvan suggesties  voor beroepen die op hun skills aansluiten en openstaande functies die daarbij passen. Zij krijgen een breder perspectief op hun skills en mogelijkheden, zonder dat de opleiding bepalend is. Bekijk de video voor meer uitleg.

Werkgevers en organisaties

Werkgevers kunnen in De Paskamer aangeven welke skills nodig zijn voor het vervullen van de openstaande functies binnen hun organisaties. De werkgevers kunnen dit ordenen en prioriteren en zo een functieprofiel op basis van skills maken.

Door het skillsaanbod van werkzoekenden en de skillsvraag van werkgevers samen te brengen kan er een match worden gemaakt.


In de praktijk

De Paskamer wordt inmiddels in verschillende pilots en trajecten ingezet. Onder andere voor het zij-instroomtraject voor apothekersassistenten, werken in de wind als Wind Turbine Technician en en het traject van Techgrounds waarbij jongeren worden omgeschoold tot Salesforce Developer. Ook wordt De Paskamer ingezet bij het Transferpunt Zorg en Welzijn en het Loopbaanpad Techniek en Bouw

Vragen?

Heb je vragen over De Paskamer? Kijk eerst bij veelgestelde vragen, of neem contact met ons op via houseofskills@amsterdam.nl

Veelgestelde vragen