House of Skills

Ons skillsaanbod voor jou

Op deze pagina vind je de gratis skillsinstrumenten die House of Skills heeft ontwikkeld. Maak er gebruik van om meer inzicht te krijgen in je skills en je kansen op de arbeidsmarkt.

analyse en matching

Loopbaangesprekken

Welke skills heb jij? En welke skills heb je nodig voor welk werk? Dat kan je in een gratis loopbaangesprek met een van onze coaches ontdekken.
Lees meer
analyse en matching

De Paskamer

In De Paskamer kun je een overzicht samenstellen van jouw skills. Op basis daarvan krijg je suggesties voor beroepen die op jouw skills aansluiten, en openstaande functies die daarbij passen. Zo krijg je een breder perspectief op je skills en mogelijkheden, zonder dat de opleiding bepalend is.
Lees meer
online platform

Mijnhouseofskills

Met Mijnhouseofskills kan je door online een paar vragen te beantwoorden kijken welke actuele vacatures bij je passen. Je wilt graag snel weten welke skills je hebt, welke skills nodig zijn voor verschillend werk? En hoeveel vacatures er op dit moment zijn voor werk dat dicht aansluit bij jouw skills, of hoe je jouw skills kunt blijven ontwikkelen? Mijnhouseofskills verzamelt al deze informatie voor jou op een plek.
Lees meer
stap over naar een andere sector

Transferpunt Zorg en Welzijn

Op dit platform ontdek je hoe jij jouw skills kunt inzetten bij zorg- en welzijnsinstellingen in de Metropoolregio Amsterdam. Samen met onderwijsinstellingen laten we zien welke mogelijkheden er zijn voor online trainingsprogramma’s, modulaire opleidingen, en versnelde en reguliere opleidingen voor mbo en hbo. Ook biedt het Transferpunt passende loopbaanbegeleiding om de overstap naar zorg en welzijn zo makkelijk en snel mogelijk te maken.
Lees meer
reizen over de arbeidsmarkt

Skillspaspoort

Het skillspaspoort, waarin al jouw skills staan beschreven en waarmee je kunt ‘reizen’ over de arbeidsmarkt is op dit moment nog in ontwikkeling.
Lees meer
4667 Gebruik instrumenten

De optelsom van hoe vaak gebruik is gemaakt van Mijnhouseofskills en De Paskamer.

3162 Traject

Zoveel deelnemers volgden een traject. Dit zijn onder andere scholingstrajecten, matchingsactiviteiten, pilots en trainingen en loopbaangesprekken.

2251 Loopbaangesprek

Zoveel deelnemers voerden een loopbaangesprek met een van onze coaches.

Bekijk de actuele cijfers per gemeente in de Metropoolregio Amsterdam